Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
9 / 10 1278 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4/5
13-06-2018 Prima
4/5
12-06-2018 Was pas de eerste keer,
5/5
11-06-2018 Mijn ervaring is geweldig, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als in de winkel
4/5
07-06-2018 goed, keurig de bestelling geleverd.
5/5
02-06-2018 Prima
5/5
31-05-2018 Gewoon Top! Snelle levering.
4/5
31-05-2018 Na een week mijn pakje nog niet aan gekomen, mailtje gestuurd en vlug antwoord gekregen. Er was wat mis gegaan bij PostNL, pakje werd opnieuw opgestuurd en een week later dan toch ontvangen.
4.5/5
28-05-2018 Goede service
5/5
22-05-2018 Heel goede professionele service
4.5/5
21-05-2018 Onlangs heb ik compressiesokken besteld. Er was een leuke aanbieding: pastelkleurige sokken met een bijpassende tanktop. De sokken waren er heel snel. Ze zitten goed, de maat komt overeen en ik ben er tevreden mee. De kleur komt ook goed overeen (lila). Ik was alleen vergeten de top apart aan te klikken, waardoor deze niet bij de bestelling zat. Na een kort mailcontact heb ik het shirt toen alsnog kostenloos toegestuurd gekregen. Heel fijn en klantvriendelijk.
5/5
21-05-2018 Heb niet zoveel contact, maar als er contact is, is het prima.
2.5/5
15-05-2018 slecht; bestelling kon niet worden geleverd noch kon worden aangegeven wanneer product wel beschikbaar zou komen.
3/5
13-05-2018 .
4/5
12-05-2018 Goef
4/5
09-05-2018 Snelle levering, goede service.
3.5/5
07-05-2018 Duidelijke site, voldoende informatie. Levertijd zoals aangekondigd, maar niet snel. Jammer dat er producten op de site stonden die achteraf niet geleverd konden worden. Wel netjes en snel mijn geld terug.
5/5
29-04-2018 Snelle service! Prima afgehandeld!
4.5/5
28-04-2018 Ik heb een shirt gekocht voor dagelijks gebruik.
4/5
26-04-2018 Goede service, duidelijke webite. Het enige is dat volgens mij de maten wat veranderd zijn of dat dit ligt aan het type Cepp sokken, maar daar ben ik nog niet achter.
5/5
22-04-2018 Super tevreden met mijn compressiekousen,. Vooral tijdens en na het wandelen, veel minder last van vermoeide benen.
5/5
20-04-2018 Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Alles was erg duidelijk op de site en het geleverde product bevalt me erg goed.
3.5/5
16-04-2018 Mooie website, snelle en duidelijke bestelling. Alleen is de telefoon niet opgenomen.
5/5
16-04-2018 Fijne site , overzichtelijk, uitgebreid assortiment
5/5
14-04-2018 Goede ervaring...2 artikelen besteld waarvan 1 niet goed paste...1 artikel teruggestuurd en 2 dagen later al het geld teruggestort gekregen op de rekening. Prima service dus....
4/5
14-04-2018 Correcte en vlotte levering
4/5
13-04-2018 Positieve 1e ervaring
3/5
11-04-2018 Goed
4/5
05-04-2018 Geen enkele problemen mee gehad, alles verliep prima
4/5
05-04-2018 Prima
5/5
05-04-2018 /
5/5
05-04-2018 De sokken zien er mooi uit. Ze zitten erg lekker en houden mijn kuiten ook warm! Heerlijk tijdens het sporten, waardoor ik vaak kramp kreeg.
5/5
02-04-2018 Prima!
4.5/5
22-03-2018 n.v.t.
5/5
21-03-2018 goed
4.5/5
19-03-2018 prima service , geen enkel probleem.
4/5
14-03-2018 Goed
5/5
11-03-2018 Super snelle levering en goede informatie
4.5/5
08-03-2018 geen was eerste bestelling
5/5
07-03-2018 goed
3.5/5
05-03-2018 Goede ervaring, daarom hier weer besteld
5/5
03-03-2018 Top
3.5/5
27-02-2018 ik heb alleen maar bericht ontvangen dat er later geleverd wordt, sindsdien niet meer gehoord. Nadien is het snel opgelost en is belangrijkste deel geleverd.
4/5
26-02-2018 Prima
4/5
22-02-2018 Prima
5/5
21-02-2018 Snel en correcte afhandeling van mijn bestelling. Fijn dat je gewoon er op kan vertrouwen!
4/5
14-02-2018 Snelle levering en retour sturen ging ook erg makkelijk. Goede kwaliteit kousen.
4.5/5
13-02-2018 goed en flexibel
4.5/5
13-02-2018 Duidelijke site, snelle levering, prima product!
4/5
08-02-2018 Fijn, duidelijk, snel
4/5
07-02-2018 goed
4.5/5
07-02-2018 goedemorgen ik had een kniebandage bestel maar paste niet tot twee keer toe heb ik hem terug gestuurd en weer netjes een anderen gekregen met netjes ook een mailtje erbij dat noem ik servise van de zaak
3.5/5
29-01-2018 Snelle goede service! Jammer dat je het pakketje niet kan tracken
5/5
23-01-2018 Prima, alleen bestelling via i pad was niet mogelijk. Systeem liep vast. Via telefoon ging dit prima.
5/5
22-01-2018 Snelle en top kevering
4/5
21-01-2018 aankoop kousen
4/5
20-01-2018 Goede service , bestelde was niet op voorraad netjes bericht gekregen en snel daarna geleverd.
4/5
19-01-2018 Prima. Goed geholpen
4/5
19-01-2018 Duidelijke website, goede informatie, makkelijk besteld en redelijk snel geleverd.
4.5/5
17-01-2018 Goed
4.5/5
15-01-2018 Uitleg website uitstekend en supersnelle levering. Netjes teruggebeld omdat ik vraag had over een product.
4.5/5
14-01-2018 Kousen besteld, ging snel en gemakkelijk.
4.5/5
10-01-2018 Goede ervaring, besteld en echt snel geleverd
3.5/5
08-01-2018 nvt
4/5
07-01-2018 Na bestelling op de site het artikel vlot ontvangen
4/5
06-01-2018 Prima klantenservice, snelle bezorging via briefpost
1/5
05-01-2018 Moeilijk te beoordelen als je nog niks ontvangen hebt.
3/5
04-01-2018 Kan er niet veel over zeggen was de 1 ste keer.
4.5/5
29-12-2017 Goed
5/5
29-12-2017 Snel duidelijk en netjes op tijd geleverd
2/5
24-12-2017 artikel niet op voorraad ondanks het op de weborder wel als voorraad stond ontvangen email totaal onleesbaar ik heb zelf moeten bellen
3.5/5
22-12-2017 Goed te
5/5
19-12-2017 Alles dik ok
5/5
12-12-2017 Duidelijke uitleg voor je keuze, snelle levering en uitstekende produkt. Sok geeft goede ondersteuning .
4/5
10-12-2017 g
4.5/5
07-12-2017 Zeer geode service
5/5
02-12-2017 Goede snelle service
3/5
01-12-2017 Aankoop polsondersteuning
5/5
30-11-2017 Snelle correcte levering
2.5/5
29-11-2017 Voor 5uur besteld, niet dezelfde dag verzonden! Verder wel goede sokken.
4/5
25-11-2017 Prima, snelle bezorging.
5/5
22-11-2017 Hele goede ervaring, geen op of aanmerkingen.
5/5
15-11-2017 bestelling net zo snel al de kousen
5/5
09-11-2017 Goed, ik heb siliconenpleisters gekocht en ook gelijk de arts een link gestuurd, zodat hij veel meer patiƫnten naar deze site kan verwijzen. Hij vond het een zeer goed idee.
4.5/5
07-11-2017 prima, goede betrouwbare levering
5/5
07-11-2017 Goede ervaring mbt bestellen en leveren
4.5/5
05-11-2017 Goede snelle levering.
4.5/5
01-11-2017 De aankoop evenals de levering van het product is vlot verlopen. Het product zelf voldoet ook aan de door mij gestelde eisen.
4/5
01-11-2017 Vriendelijke en deskundige begeleiding! Men nam alle tijd om mij te helpen!
3.5/5
01-11-2017 De artikelen zijn top kwaliteit maar ... net als bij de eerste bestelling (twee maal verstuurd) is het pakje niet tot bij mij geraakt.
5/5
29-10-2017 Goede snelle levering
5/5
24-10-2017 Super lekker snel geleverd
3/5
23-10-2017 Prima, bevestigd got dude Allen wat Lang net als het bezorgen, later Dan aangegeven.
4/5
21-10-2017 zeer goed
4.5/5
21-10-2017 Snelle reactie op bestelling met goede informatie over verzending
3.5/5
19-10-2017 Mijn ervaring voor zover met dit bedrijf is geweldig.
4/5
18-10-2017 1 dagje later bezorgd als verwacht, maar daar helder over in de communicatie. Prima!
5/5
14-10-2017 +++
5/5
13-10-2017 Gewoon goed! Besteld en direct de volgende dag in de brievenbus.
4/5
13-10-2017 Goed
1/5
11-10-2017 erg ontevreden. Het product was uiteindelijk niet te leveren maar het geld is nog niet terug gestort

Sportcompressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.