Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2000 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
19-10-2018 Uitstekend en snelle levering.
5/5
18-10-2018 Goed...
4/5
16-10-2018 Prima ervaring, was even zoeken op de site naar het juiste product. Bij de diverse thuiszorgwinkels kan ik het nl. momenteel niet krijgen.
5/5
16-10-2018 Ervaring met dit bedrijf is goed. Ondanks de vermelding dat het orodukt niet aanwezig was kreeg ik ook nog een berichtje.
4/5
15-10-2018 De eerste keer dat ik hier besteld heb.
5/5
15-10-2018 Alles positief
5/5
14-10-2018 Eerste keer wat besteld. Thuiszorg is dik tevreden over de handschoenen.
4.5/5
13-10-2018 We hebben goede ervaring met dit bedrijf
4/5
12-10-2018 prima
5/5
10-10-2018 Snelle levering
5/5
08-10-2018 Ik werk zelf in de thuiszorg , dit gaat makelijk voor de cliënten om te bestellen.
5/5
07-10-2018 prima
4.5/5
06-10-2018 Goede service
5/5
04-10-2018 Heel snelle afhandeling bestelling.en goed product geleverd.zonder bezorgkosten.super
5/5
04-10-2018 Goede site, snelle service
5/5
04-10-2018 Goede ervaring goed product geen verzendkosten
5/5
01-10-2018 Prima levering, tegen een redelijke prijs
4.5/5
01-10-2018 goedkoopste voor mijn product, geen verzendkosten.
5/5
01-10-2018 Vlotte en snelle levering. Maar kon wel in wat kleinere verpakking, zodat het door de brievenbus kan.
4.5/5
01-10-2018 Goede prijs en kwaliteit.
5/5
30-09-2018 Eerste ervaring Snelle levering
4/5
29-09-2018 Goede website. Minder tevreden met product
4/5
27-09-2018 Prima ,on line wat besteld. Snelle levering!
4/5
24-09-2018 goed
4/5
22-09-2018 Snelle levering
5/5
22-09-2018 Eén keer een bestelling gedaan en de levering was vlot
2.5/5
21-09-2018 dit was nog sock well
3.5/5
19-09-2018 Goed
3/5
18-09-2018 Bestellen en leveren is prima alleen het product teensokjes ben ik echt niet tevreden over; slechte kwaliteit ,passen niet goed om voet en worden met dragen erg wijd verschuiven daardoor
5/5
17-09-2018 Zeer vriendelijk en benaderbaar
4/5
17-09-2018 Directe levering, goedkoper dan anderen.
4/5
15-09-2018 snelle en goede service, kwaliteit en redelijke prijs. De kousen zijn heel ondersteunend. Voor het eerst dit bedrijf op website bezocht.
4.5/5
15-09-2018 Goed
4.5/5
13-09-2018 bijzonder betrouwbaar, professioneel en behulpzaam! nadat mijn bestelling niet was aangekomen kreeg ik zonder bijbetalen en op basis van vertrouwen meteen een nieuw pakketje opgestuurd.
4.5/5
13-09-2018 Prima. Alles is goed verlopen
5/5
13-09-2018 keurig verzorgd
4.5/5
12-09-2018 geweldig bedrijf, goede advisering
4/5
11-09-2018 Goede spullen met duidelijke uitleg
4/5
10-09-2018 snelle verzending. Na terugzending product: een vlotte afhandeling, steeds in contact met de klant.
5/5
10-09-2018 Super, veel informatie over de verschillende producten en hoe deze te gebruiken en te onderhouden.
5/5
09-09-2018 Gewoon super
4/5
08-09-2018 Ik vond het prettig. Snelle service en een overzichtelijke website
4.5/5
03-09-2018 zeer goed en vriendelijk
5/5
03-09-2018 Prima, snelle levering zonder verzendkosten.
5/5
01-09-2018 Een goed gekregen eerst mij brace in de winkel gekocht tweede brace online
4/5
31-08-2018 De gesprekken via chat gingen erg moeizaam. Eerste keer geen contact, dag en na duurde erg lang voor eer antwoord kwam dus verder via mail en dat ging stukken beter
5/5
28-08-2018 zeer goed
5/5
26-08-2018 Goed
5/5
24-08-2018 Prima.
5/5
23-08-2018 Ik ben uiterst vriendelijk geholpen bij de klantenservice. Helaas had de steunpanty geen wig aan de achterkant van het broekje, daardoor was het te klein. Ik had 70 denier gekozen, dat kon ik de panty met mijn artrosehanden niet optrekken. met vriendelijke groet. T. Aggenbach
5/5
16-08-2018 Eerste en goede ervaring.
5/5
14-08-2018 Prima en snelle leveri ng
5/5
13-08-2018 ik bestelhulpmiddelen omdat ik vertrouwen heb en hebbengoede producten
4/5
13-08-2018 nvt
5/5
11-08-2018 Deskundig en vriendelijk telefonisch advies
4.5/5
09-08-2018 snel,voordelig
5/5
08-08-2018 Duidelijk en snel
4/5
07-08-2018 Snelle levering! Gekocht voor mijn vriendin en ze is er zeer tevreden mee.
5/5
06-08-2018 Nog weinig weet ik ervan
4/5
06-08-2018 Positieve ervaring en goed product ontvangen.
5/5
02-08-2018 Duidelijk website, snel geleverd
5/5
02-08-2018 Duidelijk website, snel geleverd
4.5/5
02-08-2018 uitstekend
4.5/5
01-08-2018 Eenvoudig bestellen. Prima prijsnivo, snelle levering en gratis verzending.
5/5
31-07-2018 Heel goed
5/5
30-07-2018 Goede en snelle levering. Goede website.
5/5
20-07-2018 juiste service
5/5
20-07-2018 Heel goed en snelle service
4/5
17-07-2018 -
4.5/5
16-07-2018 Die is prima, goede producten en goede service.
5/5
16-07-2018 Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten. Ook het omruilen van producten wordt zonder probleem gedaan.
5/5
16-07-2018 Makkelijk te bestellen, vlot geleverd, goede producten. Niks aan te merken!
4/5
08-07-2018 Ervaring met OLFIT (voorheen Compressiekousen) zijn gewoon positief. Binnen 24 uur na bestelling ontvangen.
4/5
13-06-2018 Prima
4/5
12-06-2018 Was pas de eerste keer,
5/5
11-06-2018 Mijn ervaring is geweldig, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als in de winkel
4/5
07-06-2018 goed, keurig de bestelling geleverd.
5/5
02-06-2018 Prima
5/5
31-05-2018 Gewoon Top! Snelle levering.
4/5
31-05-2018 Na een week mijn pakje nog niet aan gekomen, mailtje gestuurd en vlug antwoord gekregen. Er was wat mis gegaan bij PostNL, pakje werd opnieuw opgestuurd en een week later dan toch ontvangen.
4.5/5
28-05-2018 Goede service
5/5
22-05-2018 Heel goede professionele service
4.5/5
21-05-2018 Onlangs heb ik compressiesokken besteld. Er was een leuke aanbieding: pastelkleurige sokken met een bijpassende tanktop. De sokken waren er heel snel. Ze zitten goed, de maat komt overeen en ik ben er tevreden mee. De kleur komt ook goed overeen (lila). Ik was alleen vergeten de top apart aan te klikken, waardoor deze niet bij de bestelling zat. Na een kort mailcontact heb ik het shirt toen alsnog kostenloos toegestuurd gekregen. Heel fijn en klantvriendelijk.
5/5
21-05-2018 Heb niet zoveel contact, maar als er contact is, is het prima.
2.5/5
15-05-2018 slecht; bestelling kon niet worden geleverd noch kon worden aangegeven wanneer product wel beschikbaar zou komen.
3/5
13-05-2018 .
4/5
12-05-2018 Goef
4/5
09-05-2018 Snelle levering, goede service.
3.5/5
07-05-2018 Duidelijke site, voldoende informatie. Levertijd zoals aangekondigd, maar niet snel. Jammer dat er producten op de site stonden die achteraf niet geleverd konden worden. Wel netjes en snel mijn geld terug.
5/5
29-04-2018 Snelle service! Prima afgehandeld!
4.5/5
28-04-2018 Ik heb een shirt gekocht voor dagelijks gebruik.
4/5
26-04-2018 Goede service, duidelijke webite. Het enige is dat volgens mij de maten wat veranderd zijn of dat dit ligt aan het type Cepp sokken, maar daar ben ik nog niet achter.
5/5
22-04-2018 Super tevreden met mijn compressiekousen,. Vooral tijdens en na het wandelen, veel minder last van vermoeide benen.
5/5
20-04-2018 Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Alles was erg duidelijk op de site en het geleverde product bevalt me erg goed.
3.5/5
16-04-2018 Mooie website, snelle en duidelijke bestelling. Alleen is de telefoon niet opgenomen.
5/5
16-04-2018 Fijne site , overzichtelijk, uitgebreid assortiment
5/5
14-04-2018 Goede ervaring...2 artikelen besteld waarvan 1 niet goed paste...1 artikel teruggestuurd en 2 dagen later al het geld teruggestort gekregen op de rekening. Prima service dus....
4/5
14-04-2018 Correcte en vlotte levering
4/5
13-04-2018 Positieve 1e ervaring
3/5
11-04-2018 Goed

Sportcompressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.