Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2288 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4/5
19-04-2019 Positief
5/5
18-04-2019 op en top prima
5/5
17-04-2019 Prima
5/5
16-04-2019 Prima, snelle levering, goede communicatie, track and trace code.
4.5/5
16-04-2019 Eenvoudige bestelling en snelle levering voor een goede prijs
4.5/5
16-04-2019 Uitstekende service!
5/5
15-04-2019 Mooie deal, snel geleverd
5/5
15-04-2019 prima
5/5
15-04-2019 Snelle service. Goede kwaliteit
4/5
15-04-2019 Ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf
4.5/5
14-04-2019 Geweldig
5/5
14-04-2019 Prima
5/5
13-04-2019 positieve ervaring
5/5
13-04-2019 Top
5/5
12-04-2019 goed
5/5
12-04-2019
1.5/5
12-04-2019 Ik heb het product teruggestuurd, heb hierover geen E-mail ontvangen en het geld is nog niet teruggestort? Misschien niet het beste moment om uw bedrijf te beoordelen.
3/5
10-04-2019 Snelle verzending.
5/5
10-04-2019 Prima geholpen. Snel bezorgd
2/5
09-04-2019 Bestelling nog niet ontvangen
5/5
09-04-2019 Snelle levering, alles is prima verlopen. Prima hulpmiddel
4.5/5
08-04-2019 snelle levering en product van goede kwaliteit
5/5
08-04-2019 Voor het eerst materialen voor school besteld bij jullie. Prima gegaan. Snelle levering!
5/5
07-04-2019 Super
5/5
06-04-2019 Uitstekend
5/5
05-04-2019 Goede en snelle levering In keurige en handige verpakking. En een duidelijk leesbaar faktuur.
5/5
05-04-2019 Perfecte shop
3.5/5
04-04-2019 Snelle verzending. Goed verpakt.
4.5/5
03-04-2019 prima
4/5
03-04-2019 Goede webshop verzend snel.
4/5
03-04-2019 Duidelijke site, ruim assortiment
5/5
02-04-2019 Heel goed bedrijf. De klantenservice geeft altijd een snel antwoord en ze zijn altijd vriendelijk en helder met hun advies.
5/5
01-04-2019 Via de website eenvoudig te vinden.
4.5/5
01-04-2019 HET IS ONZE EERSTE AANKOOP .
5/5
01-04-2019 Super snelle service
5/5
01-04-2019 Ik kan het iedereen aanbevelen. Veel keus,snelle levering.
3.5/5
31-03-2019 Geen ervaring
0.5/5
31-03-2019 Helaas heb ik de zending nog niet ontvangen
4.5/5
31-03-2019 Gewoon goed, zonder fratse
4.5/5
31-03-2019 Duidelijke informatie, prettig
5/5
30-03-2019 Duidelijke uitleg, bestellen en super snel in huis
5/5
30-03-2019 Gevonden op het internet. Duidelijke site.
4.5/5
29-03-2019 Easyslide plus handschoenen voor steunkousen besteld, de volgende dag in de brievenbus. Supersnel.
5/5
28-03-2019 Tot nu toe 1 keer besteld naar volle tevredenheid
5/5
28-03-2019 Nvt
4/5
28-03-2019 goed
4/5
28-03-2019 Prima website, geen op of aanmerkingen
5/5
28-03-2019 Snelle levering, netjes!
5/5
28-03-2019 Snel bestellen en leveren! zo hoort het
5/5
27-03-2019 Eerste bestelling gedaan. Snelle afhandeling, snelle levering. Goed verpakte producten.
5/5
27-03-2019 Goede ervaring s
4.5/5
26-03-2019 Betrouwbaar bedrijf.
3.5/5
25-03-2019 goede klantenservice
4/5
23-03-2019 De ervaringen zijn prima, mooi op tijd geleverd en mooie site.
5/5
22-03-2019
3/5
22-03-2019 Is ok
5/5
22-03-2019 Goede ervaring
4/5
22-03-2019 Prima omschrijving, snelle levering!
5/5
21-03-2019 Snelle levering!
5/5
21-03-2019 in een woord prima
4.5/5
21-03-2019 Erg fijne online shop. Duidelijk en overzichtelijk.
4/5
19-03-2019 Goed
5/5
19-03-2019 Snel geleverd,goed verpakt,fijne aantrekhulp steunkousen!
4/5
18-03-2019 Het was een week geduurd maar,ik heb in goede orde ontvangen
5/5
18-03-2019 snelle levering , goed product
5/5
18-03-2019 Elastische kous snel en netjes thuis bezorgd.
4/5
18-03-2019 Snelle levering, maar helaas was 1 artikel niet op voorraad. Ik had mijn bestelling zo uitgezocht dat ik voor elke gelegenheid een passende kous zou hebben en maar 1x verzendkosten kwijt zou zijn, maar nu mis ik nog een soort en om daar nou weer apart verzendkosten voor te gaan betalen vind ik zonde.
4.5/5
17-03-2019 Thuiszorgorganisatie
4/5
17-03-2019 duidelijk, snelle oplossingen, snelle levering, goed product.
5/5
16-03-2019 Levering was snel en correct. Ik kan geen mening geven of beoordeling.over het product. Product was voor mijn moeder en thuiszorg gebruikt het product
5/5
16-03-2019 Prettig bedrijf, snelle levering.
3/5
15-03-2019 Bedrijf zal prima zijn maar ik niets met deze rol, ik heb het dus terug moeten sturen.
5/5
15-03-2019 Erg goed
4.5/5
15-03-2019 Goed en duidelijk
4/5
14-03-2019 leuk assortiment, heldere webwinkel, goede afhandeling
4.5/5
13-03-2019 heel positief
5/5
13-03-2019 1e, maar goede ervaring. Duidelijke site om te bestellen
5/5
13-03-2019 Snelle levering, goed product
4/5
12-03-2019 goed en netjes ,snelle levering
5/5
12-03-2019 goed ik heb allen de fautje gemakt ik moest wat andes bestellen
4/5
11-03-2019 Dit is de derde keer dat ik compressiekousen bestelde bij dit bedrijf. Is weer prima verlopen.
4.5/5
11-03-2019 Zeer positief!
4/5
11-03-2019 Ik ben werkzaam in de wijkverpleging en ik heb een easyslide besteld voor mijn client. Het voordeel is dat mw achteraf kan betalen omdat zij geen internet heeft. Nu kan haar dochter het overmaken.
5/5
11-03-2019 Goede, snelle levering. Duidelijke website. Goede verpakking.
4/5
11-03-2019 Goede en snelle levering
5/5
10-03-2019 Prima gegaan geen probleem met ruilen andere maat gehad.
5/5
09-03-2019 Zeer positief
5/5
09-03-2019 Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering.
4/5
09-03-2019 Duidelijke website. Vlotte bezorging. Reiskousen bevielen goed.
3.5/5
09-03-2019 prima product
0.5/5
08-03-2019 nog nooit zo,n slecht bedrijf meegemaakt.Wel betaald maar niets gekregen.Trieste zaak voor de eerste keer gebeurd.
4.5/5
07-03-2019 goed. snelle service.
5/5
07-03-2019 Prima
5/5
06-03-2019 was goed
5/5
06-03-2019 Zeer goed Goede prijs kwaliteit. Snelle levering
4/5
05-03-2019 Mijn bestelde product was niet voorradig en heb even moeten wachten.
5/5
04-03-2019 Prima ervaring met u bedrijf
5/5
04-03-2019 Ben tevreden
5/5
04-03-2019 goed
5/5
03-03-2019 Was al enkele weken op zoek naar een vervangend aan-/uittrek hulp voor steunkousen en kwam dit product Medi 2 in 1 tegen. Heb op youtube nog filmpjes bekeken hoe je er mee om moet gaan en was er van overtuigt dat dit een goeie keuze is. Heb dit product nu al een kleine week in gebruik en moet zeggen tot nu toe het beste product dat ik ooit heb gehad.

Sportcompressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.