Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2059 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
14-12-2018 Goed, duidelijk
4.5/5
14-12-2018 Zeer goede ervaring
5/5
05-12-2018 Mijn ervaringen met Olfit zijn super. Snelle levering. Altijd goed verpakt. Ik kan iedereen aanraden daar bestellingen te plaatsen
5/5
05-12-2018 Bestellingen correct geleverd
4/5
05-12-2018 Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.
5/5
03-12-2018 Prima
5/5
03-12-2018 Goed. Snelle levering. Duidelijke website.
5/5
02-12-2018 Makkelijk gevonden op de site wat ik wilde hebben. Duidelijke omschrijving van t product. Makkelijke duidelijke richtlijnen , betaling en bevestiging. Binnen zeer korte tijd de producten geleverd. Top
5/5
02-12-2018 Prima snelle levering
3.5/5
01-12-2018 Het was de eerste bestelling bij u. Website en product goed te vinden. Snel te bestellen. Is ook snel geleverd.
5/5
01-12-2018 Mooie duidelijke site, goede informatie mbt tot de artikelen.
5/5
28-11-2018 Goede klantenservice ,snelle levering, kwaliteit producten goed
4/5
28-11-2018 Snelle en goede levering
4/5
28-11-2018 Onze eerste bestelling bij dit bedrijf. Bestelling is snel en in goede orde gearriveerd.
4.5/5
26-11-2018 Goed ervaring het was de eerste keer dat ik wat besteld heb Top
4/5
26-11-2018 Positieve ervaring en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
5/5
26-11-2018 Prima
4/5
25-11-2018 Alles prima verpakt. Duidelijk wanneer pakket verstuurd werd
5/5
25-11-2018 Goed en snel
4/5
23-11-2018 Prima op tijd geleverd dus geen kritiek
5/5
23-11-2018 Goede ervaring mee
4.5/5
23-11-2018 Gewoon netjes afgeleverd!
5/5
22-11-2018 Makkelijk bestellen, snelle levering.
5/5
22-11-2018 Kan niet beter!!
3.5/5
22-11-2018 Ik heb geen ervaring met dit bedrijf omdat ik nog maar 1x iets heb besteld
5/5
19-11-2018 Super
4.5/5
19-11-2018 Zeer goede ervaring
5/5
18-11-2018 Goed
4/5
17-11-2018 Bij de levering was een fout artikel geleverd, prima opgelost daarna door het nasturen van het juiste artikel.
5/5
17-11-2018 Prettig contact met de medewerkers. Vlotte afhandeling van bestelling. Goede kwaliteit van de kousen. Kortom ,al jaren zeer tevreden met de service!
5/5
16-11-2018 Snel en goede. Levering.
5/5
15-11-2018 Olfit vindt ik een fijn bedrijf die luistert naar de klanten en dan een goed advies geven.
4.5/5
14-11-2018 Goed
5/5
14-11-2018 Ik ben wijkverpleegkundige en bestel regelmatig hulpmiddelen voor onze cliënten voor het aan en uit trekken van steunkousen. Prima kwaliteit en snel in huis
5/5
12-11-2018 Een easy slide aangeschaft.
5/5
12-11-2018 Heel goed
5/5
07-11-2018 Goed
4.5/5
05-11-2018 Professioneel advies, mooie en werkzame items. Aanrader!
4.5/5
05-11-2018 .
4.5/5
05-11-2018 Prima organisatie
4.5/5
05-11-2018 Voor het eerst een bestelling geplaatst en ging gemakkelijk
5/5
04-11-2018 duidelijke site, goede service. Telefonisch ook goed bereikbaar en de vraag netjes beantwoord.
4/5
04-11-2018 behulpzaam, snel, duidelijk
3/5
04-11-2018 zover ik het kon bekijken en ervaren prima
5/5
02-11-2018 Ik gebruik al ongeveer vier jaar sportkousen van Olfit en zeer tevreden over de vlotte levering en kwaliteit van het product
5/5
01-11-2018 Gewoon goed
4/5
31-10-2018 Gemakkelijk en te bestellen
4/5
31-10-2018 web site ziet er goed uit
5/5
30-10-2018 Dit is de eerste keer dat we een bestelling van jullie hebben ontvangen we zijn er zeer tevreden over
5/5
29-10-2018 Altijd een snelle levering van de gevraagde goederen.
5/5
28-10-2018 Keurig volgens afspraak geleverd. Veel meer keuze dan in de winkel.
4/5
27-10-2018 Ik heb compressiekousen voor de vriendin besteld waarvan ik mantelzorger ben. De kousen stonden goed beschreven op de website Via de maattabel van een ander bedrijf kon ik de juiste maat bepalen. Ze passen uitekend. Zij is er erg tevreden mee.
5/5
24-10-2018 was voor het eerst klant. keurig behandeld en vlot geholpen
5/5
22-10-2018 Zeer over tevreden. Had tegen het einde van de middag aantrekhandschoenen besteld. De volgende dag waren ze al bezorgd. Ook over de handschoenen zijn we uitermate tevreden. Dus niks als lof
5/5
22-10-2018 Prima.
5/5
22-10-2018 Vlotte levertijd en goede prijs/kwaliteitsverhouding
3.5/5
20-10-2018 Snelle bezorging
5/5
20-10-2018 snelle levering, retour snel verwerkt en direct geld terug op de rekening
4/5
19-10-2018 Mijn ervaring( dit was de eerste keer) dat ik wat bestelde was positief het pakketje is keurig op tijd afgeleverd, en goed verpakt en het voldeed aan mijn verwachtingen, tevreden.
5/5
19-10-2018 Uitstekend en snelle levering.
5/5
18-10-2018 Goed...
4/5
16-10-2018 Prima ervaring, was even zoeken op de site naar het juiste product. Bij de diverse thuiszorgwinkels kan ik het nl. momenteel niet krijgen.
5/5
16-10-2018 Ervaring met dit bedrijf is goed. Ondanks de vermelding dat het orodukt niet aanwezig was kreeg ik ook nog een berichtje.
4/5
15-10-2018 De eerste keer dat ik hier besteld heb.
5/5
15-10-2018 Alles positief
5/5
14-10-2018 Eerste keer wat besteld. Thuiszorg is dik tevreden over de handschoenen.
4.5/5
13-10-2018 We hebben goede ervaring met dit bedrijf
4/5
12-10-2018 prima
5/5
10-10-2018 Snelle levering
5/5
08-10-2018 Ik werk zelf in de thuiszorg , dit gaat makelijk voor de cliënten om te bestellen.
5/5
07-10-2018 prima
4.5/5
06-10-2018 Goede service
5/5
04-10-2018 Heel snelle afhandeling bestelling.en goed product geleverd.zonder bezorgkosten.super
5/5
04-10-2018 Goede site, snelle service
5/5
04-10-2018 Goede ervaring goed product geen verzendkosten
5/5
01-10-2018 Prima levering, tegen een redelijke prijs
4.5/5
01-10-2018 goedkoopste voor mijn product, geen verzendkosten.
5/5
01-10-2018 Vlotte en snelle levering. Maar kon wel in wat kleinere verpakking, zodat het door de brievenbus kan.
4.5/5
01-10-2018 Goede prijs en kwaliteit.
5/5
30-09-2018 Eerste ervaring Snelle levering
4/5
29-09-2018 Goede website. Minder tevreden met product
4/5
27-09-2018 Prima ,on line wat besteld. Snelle levering!
4/5
24-09-2018 goed
4/5
22-09-2018 Snelle levering
5/5
22-09-2018 Eén keer een bestelling gedaan en de levering was vlot
2.5/5
21-09-2018 dit was nog sock well
3.5/5
19-09-2018 Goed
3/5
18-09-2018 Bestellen en leveren is prima alleen het product teensokjes ben ik echt niet tevreden over; slechte kwaliteit ,passen niet goed om voet en worden met dragen erg wijd verschuiven daardoor
5/5
17-09-2018 Zeer vriendelijk en benaderbaar
4/5
17-09-2018 Directe levering, goedkoper dan anderen.
4/5
15-09-2018 snelle en goede service, kwaliteit en redelijke prijs. De kousen zijn heel ondersteunend. Voor het eerst dit bedrijf op website bezocht.
4.5/5
15-09-2018 Goed
4.5/5
13-09-2018 bijzonder betrouwbaar, professioneel en behulpzaam! nadat mijn bestelling niet was aangekomen kreeg ik zonder bijbetalen en op basis van vertrouwen meteen een nieuw pakketje opgestuurd.
4.5/5
13-09-2018 Prima. Alles is goed verlopen
5/5
13-09-2018 keurig verzorgd
4.5/5
12-09-2018 geweldig bedrijf, goede advisering
4/5
11-09-2018 Goede spullen met duidelijke uitleg
4/5
10-09-2018 snelle verzending. Na terugzending product: een vlotte afhandeling, steeds in contact met de klant.
5/5
10-09-2018 Super, veel informatie over de verschillende producten en hoe deze te gebruiken en te onderhouden.
5/5
09-09-2018 Gewoon super

Sportcompressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.