Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
9 / 10 1168 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
19-09-2017 Goede service en informatie product
5/5
19-09-2017 Snelle levering en goede klantenservice.
5/5
16-09-2017 Duidelijke site met veel informatie.
5/5
14-09-2017 Prima voor de eerste keer
4.5/5
08-09-2017 Prima ervaring.
4/5
08-09-2017 Klantvriendelijk, een snelle retournering en omruiling van het geleverde product.
1/5
07-09-2017 Ik heb een factuur ontvangen voor 66.43 dit ook overgemaakt maar ik had eigenlijk maar 54,90 hoeven te betalen. Ik krijg dus nog geld terug? Ik hoor graag van u
5/5
06-09-2017 Goede informatie over de kousen. Aankoop makkelijk en snel geleverd. Je word op de hoogte gehouden van levering en bestelling. Mail met factuur is netjes verzorgd.
4/5
04-09-2017 Goed
5/5
04-09-2017 De bestelling is keurig verwerkt Brace zit goed
4/5
04-09-2017 Snelle service
4.5/5
03-09-2017 goed
1.5/5
01-09-2017 Niet best, de eerste bestelling is niet binnen gekomen. Nadat ik telefonisch contact heb gehad werd er afgesproken dat ik direct teruggebeld zou worden, dit is niet gebeurd. Nadat ik zelf contact heb opgenomen kon niemand mij helpen, de volgende dag zou ik opnieuw teruggebeld worden. Dit is ook niet volgens afspraak gegaan. Daarnaast kreeg ik het gevoel dat het mijn schuld was dat het pakketje niet aangekomen werd en klantvriendelijkheid was ook ver te zoeken.
5/5
01-09-2017 goed, de ene dag besteld de volgende dag in huis.
4/5
31-08-2017 Snelle en correcte levering
3/5
30-08-2017 Het aanbod is goed, de levering minder, contact via email bleek in mijn geval onvoldoende.
4.5/5
30-08-2017 goed.
4/5
27-08-2017 Prima, snelle levering.
4/5
26-08-2017 Goed
3.5/5
25-08-2017 Goed
4.5/5
24-08-2017 Prima bedrijf om je sokken te bestellen
5/5
24-08-2017 mijn 1e ervaring is prima
4.5/5
15-08-2017 prima service, vriendelijke bejegening, goede feedback via email
2.5/5
15-08-2017 tot op heden hebben wij onze bestelling nog niet ontvangen.
5/5
13-08-2017 Super snel had ik de kousen binnen. Na een aantal keer deze gedragen te hebben, ben ik overtuigd en zal binnenkort nog een aantal extra gaan bestellen!
5/5
12-08-2017 Alles goed.
4/5
11-08-2017 Snelle en correcte levering
4.5/5
07-08-2017 goede producten
5/5
05-08-2017 Heel netjes afgehandeld
5/5
04-08-2017 Goed
4.5/5
03-08-2017 Snelle levering en een goed aanvullend informatief contact
5/5
01-08-2017 Snel bezorgd, goede service.
4/5
01-08-2017 Snelle levering en prima kwaliteit
4/5
01-08-2017 Sokken besteld, snel geleverd
4.5/5
31-07-2017 Kwaliteitssokken tegen marktcomforme prijzen en snelle verzending!
2/5
29-07-2017 Uiterst klantonvriendelijk. Beloofd op de websitebe is dat de helpdesk tot 21 uur bereikbaar was. Maar om 17:30 was het einde oefening. Er is geen antwoord gegeven op vragen en datgene wat fout ging, lag direct bij mij als gebruiker. Gelukkig is de zending retour en ik koop hier nooit meer.
5/5
29-07-2017 Goed
5/5
27-07-2017 Goed
5/5
25-07-2017 geen klachten, snelle service
2/5
23-07-2017 Website bleek niet goed te werken waardoor ik een paar mailtjes kreeg dat ik niet betaald had en even later dat ik wel betaald had.
4/5
23-07-2017 Goed
4/5
20-07-2017 Prima!
5/5
19-07-2017 Sportcompressiekousen van CEP met wol geprobeerd en volgens de CEP Performance Garantie binnen een maand teruggestuurd. In het begin kreeg ik er warme voeten en onderbenen van. Na een paar weken veel dragen nam dat effect af en zaten m.n. de voeten ook losser. De kousen zonder wol blijven waarschijnlijk langer goed.
4.5/5
16-07-2017 Zeer goede ervaring
5/5
15-07-2017 Duidelijke info op website.
2.5/5
12-07-2017 Niet zo best ditmaal
5/5
09-07-2017 Goed behandeld en goede uitleg.
4/5
09-07-2017 Goed
3/5
09-07-2017 minder positief dan voorheen. In de eerste plaats te wijten aan de leveringstermijn die niet wordt nageleefd zoals meegedeeld op hun website... Via mail spreken ze deze info op de site indirect tegen...
4/5
08-07-2017 Goed
3.5/5
08-07-2017 Overzichtelijke site, snelle levering
5/5
07-07-2017 Ik was op zoek naar compressiekousen voor het wandelen en op advies van een vriendin bij Compressiekousen.nl een paar besteld.
5/5
07-07-2017 Eerste keer. Top
5/5
06-07-2017 Duidelijke website, ruime keuze, snelle en correcte levering. Zou hier nieuwe sportcompressiekousen zo weer kunnen bestellen.
4.5/5
04-07-2017 prima omschrijving van product en snelle levering
4.5/5
30-06-2017 Bekend product, snel geleverd.
5/5
27-06-2017 De compressie tubes die ik heb besteld bij dit bedrijf werden keurig de volgende dag geleverd in een pakketje wat prima in de brievenbus past. Perfect opgelost, het was voor mij een zorg of het zo opgestuurd kon worden nl. Ook de producten zelf waren tiptop in orde. Ik zal in de toekomst zeker weer bij dit keurige bedrijf bestellen. Ik kan het u aanraden.
4/5
26-06-2017 Goed
4.5/5
25-06-2017 totaal niets te klagen.
4.5/5
24-06-2017 Prima. Prettig gesprek gehad helpdesk.
3.5/5
23-06-2017 Twee contacten gehad. Een keer compressiekousen besteld en betaald, maar die bleken achteraf niet direct leverbaar, ondanks de melding op de website dat ze in voorraad waren. Eigenlijk meteen daarna een ander merk besteld, bij een soortgelijke website ( bleek toch dezelfde firma te zijn, alleen met meerdere websitenamen), vervolgens snelle levering. Ik moet nog wel checken of de retourbetaling op mijn bankrekening staat. Maar ondanks dit..toch een goed bedrijf :)
5/5
23-06-2017 Oldekamp medisch
4/5
20-06-2017 Goed snelle levering, aanbod duidelijk en overzichtelijk.
5/5
19-06-2017 Super goed
4/5
18-06-2017 Goede service
4/5
17-06-2017 Geen wasvoorschrift bij verpakking vd kousen. Gebeld met bedrijf en goed en vriendelijk geholpen.
5/5
17-06-2017 Super levering
4.5/5
12-06-2017 Goed
5/5
12-06-2017 Ik vind de voorraad prima omdat het CEP light compressiekoussen verkoopt. Bestellingen worden snel afgeleverd maar als er een vertraging is (b.v.b. als het product momenteel niet op voorraad is), krijgt je altijd een duidelijke e-mail waarin een uitleg zit. Het is jammer dat ze geen blauwe CEP compressiekousen light voor vrouwen verkoopt maar dat is een miniscule min punt! Ik ben heel tevreden met Sportcompressiekousen - het is echt mijn 'go to place' als ik compressiekousen wil kopen!
4.5/5
07-06-2017 Goed
4/5
06-06-2017 Levering is prima gegaan
5/5
04-06-2017 Goede producten en snel ontvangen
5/5
02-06-2017 duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle service
5/5
30-05-2017 -
5/5
28-05-2017 Heel goede ervaring, alles verliep vlot
5/5
28-05-2017 Prima, heel tevreden. Uiterst behulpzame, klantvriendelijke mevrouw aan detelefoon.
5/5
28-05-2017 Doe wat ze beloven. Snelle levering.
5/5
24-05-2017 Goed bevallen, snelle levering en goede service
3.5/5
23-05-2017 goed, ook als er niet helemaal in orde is wordt het goed afgehandeld
4.5/5
22-05-2017 ben prima en snel geholpen
4/5
21-05-2017 Prima
5/5
20-05-2017 Vlot en correct!
5/5
19-05-2017 Ben superblij met de hardloopkousen! Er ging een wereld voor me open. Je benen voelen zó licht als je de kousen aandoet! Heb ze de eerste dag de hele dag aangehouden :-) zeker een aanrader en is het geld dubbel en dwars waard!
5/5
17-05-2017 Zeer snelle levering, netjes in een kartonnen doosje verpakt
5/5
15-05-2017 Supersnelle levering, perfecte service bij retouren/omruilen en heel duidelijke communicatie. Ik kan deze webshop absoluut aanraden!
5/5
14-05-2017 Weinig ervaringen, net iets besteld en dat ging allemaal goed.
4/5
09-05-2017 goed
4/5
06-05-2017 Prima
5/5
16-02-2017 Snelle en goede levering
5/5
13-02-2017 Niks op aan te merken! Snelle levering en goede service
5/5
10-02-2017 Heel goed. Super.
5/5
07-02-2017 Klantvriendelijk, snelle levering.
4/5
06-02-2017 Snelle levering.
5/5
06-02-2017 sokken zitten perfect, doen de benen goed ontspannen
4/5
05-02-2017 Tevreden!
5/5
03-02-2017 Gemakkelijk en snel te bestellen on line.
4/5
02-02-2017 Snel besteld. Snel geleverd.
5/5
31-01-2017 Wat ons beviel,was de snelle levering,
5/5
31-01-2017 Goed
2/5
27-01-2017 bestelling nog niet toegekomen na 2 weken
5/5
26-01-2017 heel goed
2/5
26-01-2017 Maandag voor 17:00 besteld. Nu donderdag en nog steeds niet binnen. Had ze nodig voor vandaag, jammer!!
2/5
25-01-2017 Snelle levering, alleen ik ervaar te weinig demping van de sok en dus aan de prijzige kant, helaas. Van een ander merk was mij beter bevallen. Maar die hebben jullie niet te koop
5/5
24-01-2017 Eerste bestelling hier gedaan ,zeer tevreden
4/5
18-01-2017 3 of 4 jaar geleden voor het eerst besteld en prima bevallen. Nu wederom klant
5/5
14-01-2017 voortreffelijk.
5/5
10-01-2017 Via google eenvoudig gevonden.
5/5
08-01-2017 goed
5/5
07-01-2017 Goede en snelle levering
4/5
02-01-2017 een goede snelle levering. Met goede voorwaardes indien product niet zou voldoen
1/5
30-12-2016 Belooft voor 1800 besteld volgende dag in huis. Ik heb er anderhalve week op moeten wachten .
3/5
28-12-2016 Die beoordeling is slecht ,ik had compressie kousen besteld De zondag voor de kerst besteld en halverwege de week gebeld met de mededeling dat ze onderweg zijn. Afgelopen dinsdag na de kerst kreeg ik te horen dat ze in back order waren en half januari pas uitgeleverd
5/5
23-12-2016 correcte afhandeling , duidelijke uitleg over de producten.
4/5
22-12-2016 Eerste keer dat ik hier iets bestelde. Vlotte aankoopprocedure en snel geleverd.
4/5
19-12-2016 Prima, snelle levering!
5/5
12-12-2016 Overzichtelijke website met een ruim aanbod en de levering is steeds snel (en voordelig)
3/5
07-12-2016 Goede producten en makkelijke bestelling
4/5
07-12-2016 Snelle levering. Kwaliteit is prima.
2/5
06-12-2016 Het spijt me maar het bleef moeilijk de boeking te doen , de pagina viel steeds terug, dit kan ook aan mijn onhandigheid of slechte internetverbinding liggen,
5/5
05-12-2016 Fijne internetshop, overzichtelijk
5/5
04-12-2016 Goede afwikkeling van de bestelling
3/5
03-12-2016 De bestelde compressiekousen zijn niet geleverd in originele verpakking. Volgens informatie van de producent staat er op het verpakkingsdoosje een wasadvies.
5/5
02-12-2016 Goed bedrijf, snelle levering van producten. Betrouwbaar.
5/5
26-11-2016 Zeer snelle levering en duidelijke sit
5/5
25-11-2016 Prima. Uitstekende commpressiekousen en snelle levering
5/5
21-11-2016 Snelle levering goede spullen
4/5
06-11-2016 Webshop die levert.
5/5
04-11-2016 correcte levering en vlugge afhandeling
5/5
31-10-2016 Top product en nette levering
3/5
31-10-2016 21 okt. besteld 26 okt in de brievenbus Niet duidelijk aangegeven of het per stuk / paar moest worden besteld Later bleek het ergens anders te staan waar ik het bij de bestelling niet verwacht had
5/5
25-10-2016 Duidelijk omschreven product, vlotte bezorging
5/5
22-10-2016 gewoon goed
5/5
21-10-2016 goede prijs/ kwaliteit, snelle service, goed product, overzichtelijke website. tevreden klant.
4/5
20-10-2016 Goed product, heldere website en snelle levering.
4/5
14-10-2016 Top bedrijf. Site duidelijk en levering lekker snel.
4/5
10-10-2016 Correcte communicatie en redelijke verzendingstermijn.
5/5
01-10-2016 Snelle levering plus afhandeling (mail bevestiging)
5/5
30-09-2016 Zeer tevreden over de communicatie , afspraken , alsook de producten die ik er gekocht heb ! Super !!!
5/5
23-09-2016 Uitstekende informatie, zeer snelle levering. Blij mee!
5/5
23-09-2016 Het is reeds de derde maal dat ik bestel bij sportcompressiekousen. Mijn bestelling was eerst niet aangekomen, na een eenvoudig mailtje was dit op 1 dag opgelost!
5/5
12-09-2016 Zeer goede service! Zeer goede producten!
4/5
11-09-2016 Prima verlopen zoals naar verwachting
3/5
28-08-2016 gewoon
5/5
18-08-2016 Perfect
4/5
14-07-2016 Prima service
4/5
23-06-2016 Eerste ervaring. Geen opmerkingen.
5/5
17-06-2016 Ervaring is heel goed, zowel met de afhandeling als het product. Met deze sokken had ik veel minder of geen blaren nadat ik er 40km mee had gelopen. Meteen wat meer besteld voor bij de vierdaagse.
4/5
17-06-2016 Nadat de post wat langer deed over de levering, ben ik goed en vriendelijk te woord gestaan. En de levering kwam alsnog goed !
5/5
12-06-2016 In een woord: top service! Duidelijk en supersnel. Goede kwaliteit en functie. Doet wat het belooft.
4/5
09-06-2016 Correct
5/5
02-06-2016 Duidelijk en snelle levering!
5/5
22-05-2016 Uitstekend
5/5
04-05-2016 Sinds vorige week in het bezit van Cep sleeves. Op aanraden van de vaatchirurg tegen pijnlijke kuitklachten tijdens het fietsen. En dankzij deze sleeves zijn de klachten volledig opgelost!!!
5/5
24-04-2016 Ik heb sportcompressiekousen gezocht n.a.v. klachten aan de kuiten bij het sporten. Goed advies via de site en snelle levering. Aanrader.
5/5
24-04-2016 Perfect. Overzichtelijke website. Veilig en makkelijk betalen. Snelle en goede levering.
5/5
14-04-2016 Excellent
5/5
08-04-2016 snelle levering goede update via mail bevestiging en over de levering
5/5
04-04-2016 Top
4/5
25-03-2016 Positief! Nette levering!
4/5
21-03-2016 goed
5/5
21-03-2016 Snelle levering en goede informatie
5/5
17-03-2016 Uitstekend, alles naar wens geleverd.
3/5
14-03-2016 1 dag later bezorgt dan beloofd
5/5
13-03-2016 Hardloop-compressiekousen besteld. Supersnelle levering.
4/5
13-03-2016 Snelle levering
4/5
08-03-2016 Prima service
4/5
07-03-2016 Uitstekend, snel geleverd, goede prijs
5/5
03-03-2016 Goed assortiment, snelle levering
5/5
01-03-2016 Snelle levering ook nu weer!
5/5
28-02-2016 Via de telefoon even wat extra informatie opgevraagd ivm de maat en die werd keurig beantwoord.
4/5
25-02-2016 Compressiekousen besteld; snelle levering en de maar precies goed.
5/5
25-02-2016 Goede ervaring
4/5
21-02-2016 2 keer CEP compressiekousen gekocht
5/5
13-02-2016 Super snelle levering en super fijne sokken
5/5
12-02-2016 goed
4/5
12-02-2016 Prima.
4/5
29-01-2016 Best
5/5
28-01-2016 Duidelijke website, makkelijk bestellen zonder je te hoeven registreren en snelle levering door de brievenbus.
5/5
24-01-2016 Snelle service, sokken besteld en een dag later al in huis.
5/5
17-01-2016 Prima
5/5
10-01-2016 Prima
5/5
07-01-2016 Prima website. Vlotte afhandeling
4/5
24-12-2015 Voor de eerste keer bij jullie website ben ik tevreden over jullie website
3/5
18-12-2015 De eerste keer heb ik ze niet binnen gekregen, daarna heb ik het bedrijf gebeld en twee dagen later had ik ze zonder enige moeite alsnog in de brievenbus!
4/5
11-12-2015 prima
5/5
08-12-2015 Is lijkt hier prima voor elkaar, duidelijke informatie, goede producten, goede prijs en levering/service
3/5
04-12-2015 Ik bestelde compressiekousen. De eerste maal zijn ze nooit aangekomen, toen heb ik gemaild, hebben ze opnieuw opgestuurd en snelle levering . (In België)
4/5
27-11-2015 super en duidelijk via site. goede kwaliteit spullen
5/5
22-11-2015 prima
5/5
19-11-2015 Geweldig. Echt heel professioneel. Ik had sportcompressiekousen en zolen gekocht en alles kwam bijtijds binnen. Ik moest de zolen ruilen en dat kon zonder problemen - en ze kwamen ook binnen 3 dagen weer binnen! Top service :)
5/5
16-11-2015 Geweldig duidelijk makkelijk en snelle betrouwbare levering top
5/5
13-11-2015 positief
5/5
12-11-2015 Prima website, snelle levering!
4/5
08-11-2015 Goede producten en snel geleverd
4/5
06-11-2015 Herhaal bestelling
5/5
05-11-2015 ok
5/5
04-11-2015 Bestelling te laat toegekomen, maar dadelijk nieuw paar kousen opgestuurd, waarvoor dank !!!
4/5
29-10-2015 Prima info en goed product.
4/5
24-10-2015 goed product snelle levering
4/5
22-10-2015 prima
5/5
22-10-2015 Snelle reactie en snelle levering
4/5
18-10-2015 aanschaf zooltjes
5/5
12-10-2015 snel en klantviendelijk
4/5
10-10-2015 Mijn ervaringen zijn goed. De tweede keer dat ik hier een bestelling heb gedaan.
5/5
10-10-2015 Super CEP kousen en Skins tight besteld aan een correcte prijs en alles binnen de week in huis.
5/5
09-10-2015 algemeen goede ervaring
5/5
09-10-2015 Prima geregeld!
5/5
04-10-2015 Prima
5/5
02-10-2015 Prima service
4/5
25-09-2015 De informatie op de site en de wijze van levering stemt tevreden. Helaas zijn de kousen niet de volgende dag, maar een dag later bezorgd. Geen probleem voor mij, maar niet zoals beloofd. De verpakking zou wat kleiner kunnen. Al met al: een goede ervaring.
5/5
24-09-2015 Prima!
4/5
17-09-2015 Super snelle levering
4/5
15-09-2015 Geen gratis sportsokken meegeleverd met mijn compressiekousen, dit was een aktie. Na miscommunicatie is dit door het bedrijf rechtgezet en ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en ook over de snelheid waarmee dit is gebeurd. Aanrader!!
5/5
14-09-2015 Voor het 1st hier besteld, prima ervaren!
4/5
12-09-2015 Prima, alles netjes op tijd ontvangen.
5/5
10-09-2015 Snelle en keurige bezorging!
5/5
28-08-2015 Prima
4/5
23-08-2015 De gehele bestelling snel en accuraat afgewikkeld.
4/5
20-08-2015 Zeer tevreden over de kousen, wel jammer van de trage levering
5/5
10-08-2015 kende het bedrijf niet. Ik kwam bij Ironman Maastricht in contact met het fenomeen "compressiekousen". Ik zocht er met namen voor herstel na een prestatie. Na gezocht te hebben op internet kwam ik bij jullie bedrijf terecht. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus heb ik herstel kousen gekocht.
4/5
09-08-2015 Bedrijf is prima, goede service en snel in huis!
4/5
08-08-2015 Ok
5/5
07-08-2015 Enorme keuze, mooie prijzen, snelle levering. wat wil een mens nog meer?
4/5
30-07-2015 Goed
5/5
09-07-2015 Sportcompressiekousen.nl
5/5
09-07-2015 Zeer goed.
5/5
29-06-2015 Super snelle levering, top product!!
5/5
29-06-2015 eerste keer iets besteld, prima uitgevoerd
5/5
29-06-2015 Goed, tevreden.
4/5
26-06-2015 Eenvoudig en snel
4/5
22-06-2015 Prima. Goed te woord gestaan, snelle levering.
5/5
21-06-2015 snelle service
5/5
16-06-2015 Goed
5/5
14-06-2015 Prima
5/5
14-06-2015 Duidelijke site met nuttige adviezen
4/5
13-06-2015 goed
5/5
13-06-2015 Behulpzaam, vriendelijk, correct en vlotte afhandeling.
5/5
11-06-2015 snelle levering
3/5
07-06-2015 OK
4/5
21-05-2015 Goed. Snelle levering
5/5
15-05-2015 Uitstekend bedrijf, dat snel, nauwkeurg en klantvriendelijk is
5/5
10-05-2015 Prima service!
5/5
09-05-2015 Betrouwbaar, leveren zeer snel en zijn erg klantvriendelijk. De site is ook erg duidelijk en overzichtelijk.
5/5
01-05-2015 Snel en goede communicatie.
4/5
01-05-2015 Snelle service en goede info
5/5
01-05-2015 Snelle levering. Goeie broek!!
3/5
28-04-2015 Bestelling liep vlot, de levering was niet op tijd. Ik ben teleurgesteld....
5/5
26-04-2015 Prima site, snelle levering. Advies over artikel omtrent andere maat en retourneren absoluut geen probleem.
5/5
26-04-2015 Zeer goed
4/5
25-04-2015 Moeizame levering
5/5
24-04-2015 Goede producten en snelle levering!
4/5
20-04-2015 Prima
5/5
20-04-2015 Prima, snelle service
5/5
16-04-2015 Goede uitleg op site, snelle verwerking en aflevering
4/5
14-04-2015 OK
5/5
14-04-2015 snelle service,
1/5
08-04-2015 Ik had dringend kousen nodig voor de marathon en men beloofde dat de sokken een dag later zouden worden geleverd via de post. Tot op vandaag heb ik nog geen kousen gekregen. En tot mijn spijt is er geen mogelijkheid om de bestelling op te volgen omdat er geen track and trace gebruikt werd. Vind ik vreemd voor zo'n dure sokken!..
5/5
06-04-2015 is een goede info over het product
5/5
06-04-2015 Meerdere compressiekousen hier besteld en 1 woord geweldige web shop, zeer betrouwbaar
4/5
04-04-2015 Snelle levering en alles goed gecommuniceerd.
5/5
04-04-2015 In een woord: Prima!!
5/5
31-03-2015 Goede website, duidelijke omschrijving producten ensnelle levering.
4/5
31-03-2015 Prima, snelle levering
4/5
30-03-2015 Goed!
5/5
29-03-2015 Zeer snelle levering
4/5
28-03-2015 Prima
4/5
28-03-2015 Prima, snelle levering
5/5
22-03-2015 Top
5/5
21-03-2015 Uitstekend!
5/5
21-03-2015 Heb alleen maar goede ervaringen!
5/5
18-03-2015 Prima afhandeling en heel snel bezorgd.
5/5
17-03-2015 Geen
5/5
17-03-2015 Snel, goede retourservice, duidelijke communicatie.
4/5
15-03-2015 Compressie kouse aangeschaft
5/5
14-03-2015 Goede snelle levering
4/5
14-03-2015 Goede ervaring. Als ik een tweede paar wil zal ik ze hier bestellen
4/5
11-03-2015 Correct, eerlijk. Problemen met de levering van mijn bestelling gehad. Verloren gegaan. Na telefonisch contact is dit direct rechtgezet. Waarvoor dank. En dit zonder lange wachttijden aan de telefoon.
5/5
09-03-2015 Zeer goede ervaring. Snelle levering.
5/5
09-03-2015 uitstekend
5/5
08-03-2015 Prima service. Snelle levering.
5/5
04-03-2015 eerste ervaring
5/5
03-03-2015 Prima service
4/5
02-03-2015 Prima service, snelle levering
4/5
01-03-2015 Goede service. Binnen een dag in huis en toen de kleur niet klopte werd er gelijk een nieuw paar opgestuurd en een antwoordnummer gegeven om de andere retour naar te sturen.
4/5
25-02-2015 ik had last van blessure waardoor mij aangeraden werd om compressiekousen te kopen. dat heb ik bij jullie gedaan
4/5
23-02-2015 Duidelijke site met goede produkten. Levering zeer snel!
5/5
21-02-2015 Goede spullen Snelle levering
4/5
17-02-2015 goede overzichtelijke website
4/5
16-02-2015 M.H. Heb de kousen nu 4 dagen in gebruik en de resultaten zijn prima , met het aantrekken gebruik ik talkpoeder en dat gaat prima
4/5
15-02-2015 de site was duidelijk en geeft goede informatie
3/5
14-02-2015 Ik kan nog niks zeggen! De kousen zijn 5 dagen geleden besteld, nog steeds niet toegekomen. Heb proberen bellen... Geen antwoord.... Ik wacht tot iemand mij terug belt. Else
5/5
10-02-2015 Goede service en snel!
5/5
06-02-2015 De mensen zijn altijd enthousiast en supervriendelijk en als ze aan iets twijfelen, bijvoorbeeld een adres, dan bellen ze je gewoon op voor de zekerheid. Ik had het zo snel in huis, dat ik niet eens de tijd had om met m'n ogen te knipperen.
4/5
04-02-2015 ok
5/5
03-02-2015 Overzichtelijk en snel geleverd.
5/5
02-02-2015 Mooie producten voor een scherpe prijs!
4/5
01-02-2015 Voor een eerste contact prima.
5/5
25-01-2015 Goede service en goede kwaliteit.
5/5
25-01-2015 positief
4/5
17-01-2015 Mijn ervaring is goed ik zal de volgende keer zo weer iets op deze site bestellen.
5/5
14-01-2015 Duidelijke uitleg en snelle levering.
4/5
14-01-2015 een goeie
5/5
13-01-2015 Mijn eerste bestelling ,geleverd wat is beloofd.
4/5
10-01-2015 Snelle levering
5/5
03-01-2015 Goed
4/5
02-01-2015 precies wat ik nodig had
5/5
28-12-2014 Heel positief en snel. Netjes te woord gestaan aan de telefoon.
5/5
20-12-2014 Aanschaf sportcompressie tubes, goed verlopen.
4/5
20-12-2014 Zeer tevreden van jullie product! Ik draag de tubes dag en nacht op advies van de orthopedisch chirurg na een tweede fasciotomy. Ze zakken niet af en zitten zeer comfortabel! Ik zou ze niet meer kunnen missen!
5/5
17-12-2014 Snelle service
5/5
13-12-2014 Super
4/5
13-12-2014 Heb tot dusver maar 1 maal een product bij deze firma gekocht.
4/5
12-12-2014 Goede snelle levering via PostNL
5/5
09-12-2014 Prima
4/5
07-12-2014 Snelle levering
5/5
06-12-2014 heel goed!
5/5
02-12-2014 Prima ervaring
5/5
29-11-2014 Uitstekende service
4/5
29-11-2014 Al diverse keren een bestelling gedaan, alle naar tevredenheid.
5/5
22-11-2014 Snelle service, met nog een armband voor je mobiel cadeau! De kousen voldoen aan de verwachting!
4/5
21-11-2014 ..
5/5
18-11-2014 Snelle levering ... TOP !!!
5/5
18-11-2014 Heel erg goed
5/5
18-11-2014 Vlot
4/5
17-11-2014 Zeer tevreden, snelle levering! Was volgende dag in huis!
5/5
17-11-2014 Snelle levering, goed ingepakt en zelfs een gratis looparmband voor de smartphone, top!
5/5
17-11-2014 Nadat de zending foutief was, werd dit heel goed en snel opgelost
4/5
16-11-2014 Duidelijke website en prijs aantrekkelijk
4/5
15-11-2014 Komt goed over en alles klopt met de informatie. M.u.v. de levertijd is erg lang in vergelijking met andere bedrijven.
5/5
13-11-2014 Uitstekend
4/5
10-11-2014 Prima. Lekker snel kousen in huis
5/5
08-11-2014 Zeer goede ervaringen
4/5
05-11-2014 Sportkousen gekocht
4/5
04-11-2014 CEP kousen aangekocht.
4/5
02-11-2014 -
5/5
01-11-2014 Goede service, snelle levering
5/5
29-10-2014 Ik had na een bestelling iets vergeten op te schrijven en werd meteen teruggebeld dat er iets niet goed was en ik had het artikel zeer snel in huis.
5/5
28-10-2014 Super!
5/5
25-10-2014 geen
4/5
22-10-2014 Erg goed te spreken over dit bedrijf. Snelle levering en verzending is gratis!
5/5
22-10-2014 Ik heb hier mijn CEP compressiekousen besteld
3/5
21-10-2014 Heb op woensdag bij jullie een bestelling gedaan, waarvan ik via de mail bericht kreeg dat die verstuurd was. De week erop op de maandag had ik de bestelling nog steeds niet ontvangen. Gebeld en zal goed komen werd er gezegd. Ben benieuwd.
5/5
19-10-2014 Heel goed!
1/5
19-10-2014 Een week geleden besteld en betaald via paypal en nog steeds niks ontvangen!!!!! Ordernr 80011059
5/5
16-10-2014 Prima service! Snel geleverd! Een aanrader.
4/5
14-10-2014 Goed
5/5
13-10-2014 prima snelle levering!
5/5
12-10-2014 Had jullie graag goed willen beoordelen, want ben erg tevreden, maar elke keer als ik met mijn muis naar vier sterren ga, verdwijnen de sterren en kan ik er niet op klikken!
4/5
12-10-2014 Groot bestelgemak, snelle levering.
5/5
07-10-2014 Zeer tevreden
5/5
07-10-2014 Koop redelijk wat sportartikelen via internet. Dit keer was ik erg gecharmeerd van de reactiesnelheid en de aanlevering van het artikel(compressieshort) wat ik had besteld, leuk in een doosje!
5/5
06-10-2014 snelle levering van artikel
5/5
05-10-2014 Ik heb een paar sportcompressiekousen CEP pro-run besteld.
5/5
04-10-2014 Op zondagdag besteld en dinsdag al in huis. Super snel!
4/5
04-10-2014 Duidelijke website. Zowel wat betreft informatie over het product als over de bestel & betaalprocedure. Snelle en correcte levering. Verpakking onvoldoende (doosje scheurt snel open).
5/5
04-10-2014 top!
5/5
01-10-2014 goede en snelle levering, veel keus, en goede producten
5/5
30-09-2014 uitstekend
5/5
29-09-2014 De tubes zitten heerlijk, geven net dat extra beetje steun wat ik gebruiken kan tijdens een lange loop. Zijn niet zo warm en dik als sommige sokken, prettig materiaal. Meteen de dag na het bestellen via de post in de brievenbus dus niet hoeven wachten maar meteen de weg op met mijn roze benen.
5/5
29-09-2014 Uitstekend! (Klein minpuntje in de info is dat ik niey duidelijk heb teruggevonden dat het om 2 paar ging). Ik heb nu 4 paar terwijl ik er dacht 2 besteld te hebben. Een 'verrassing' want het geld was al uitgegeven :-)
4/5
28-09-2014 Website oke
5/5
25-09-2014 prima, snelle service, reageren direct, betrouwbaar, perfect
5/5
24-09-2014 Alles oke
5/5
24-09-2014 zeer goede ervaring
5/5
24-09-2014 heel goed
5/5
24-09-2014 i purchased compression socks and received them quickly.
5/5
22-09-2014 Ik heb compressiekousen van Cep besteld. Goede informatie en snelle levering. En de sokken lopen perfect!
5/5
22-09-2014 heel goed. goed contact snelle levering
5/5
22-09-2014 Top, snelle levering. en wel een erg goed product.
5/5
22-09-2014 Hele goede ervaring met sportcompressiekousen.nl
5/5
21-09-2014 Prima. Snelle en correcte levering
4/5
21-09-2014 erg goed, zelf niet de actie meegekregen, werd goed gecorrigeerd door het personeel
5/5
20-09-2014 Uitstekend.
5/5
17-09-2014 prima
5/5
17-09-2014 supersnelle en correcte afhandeling van mijn order
4/5
15-09-2014 snelle levering en goede aanbieding
5/5
14-09-2014 Heel goede ervaring.
5/5
10-09-2014 eerste ervaring ivm de aanbieding van SEP kousen
5/5
10-09-2014 Goede snelle service. Werd gebeld door het bedrijf omdat ik was vergeten om een extra gratis paar te kiezen.
4/5
06-09-2014 Dit is de 1e keer dat ik iets via dit bedrijf besteld heb
5/5
06-09-2014 Er word snel gelevert
4/5
02-09-2014 compressiekousen gekocht om shinsplints tegen te gaan
5/5
01-09-2014 goed
4/5
01-09-2014 Ik heb 1 keer via internet compressiekousen besteld. heb geen contact gehad per telefoon met medewerkers en ook geen after sale gedaan. Ga ervan uit dat dat ook goed verloopt.
4/5
31-08-2014 goed
5/5
31-08-2014 Snelle levering en goede informatie.
5/5
27-08-2014 perfect
5/5
27-08-2014 Niets op aan te merken!
5/5
27-08-2014 Geweldig
5/5
27-08-2014 Makkelijk bestellen, vragen worden, in mijn geval telefonisch, bevredigend beantwoord. Volgende dag in huis. Goede prijs en gratis verzending.
4/5
27-08-2014 correcte afhandeling van bestelling. na een week nog steeds niet verkregen waarna een tweede verzending plaatsvond. deze werd vorige vrijdag verzonden en al maandag ontvangen. Eerste pakketje? ergens verloren bij nederlandse of belgische post.
5/5
26-08-2014 Alles wordt goed en snel afgehandeld. Bestellen en betalen en de volgende dag had ik het al in huis.
5/5
25-08-2014 Zeer goede ervaring. Goede producten en goede service
5/5
24-08-2014 Prettige website. Ik bleef er "hangen" omdat ik de voorlichting goed vond. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ik ben bang dat ik nog eens terugkom.
4/5
24-08-2014 Eerste order niet ontvangen. Na telefonisch contact op eigen initiatief, onmiddellijk reactie en snelle levering.
4/5
23-08-2014 er zijn 2 artikelen geleverd en dus is mijn ervaring.....
5/5
23-08-2014 /
4/5
22-08-2014 jammer dat eerst verkeerde bestelling geleverd werd, maar snel hersteld
4/5
21-08-2014 goed
5/5
18-08-2014 Goed
4/5
18-08-2014 Wat ik besteld heb hebben ze geleverd.
4/5
17-08-2014 prima sportcompressiekous zo op het oog. moet hem nog uit gaan proberen.
5/5
13-08-2014 positief
4/5
09-08-2014 prima, snelle levering.
4/5
09-08-2014 Prima!
4/5
04-08-2014 mijn eerste ervaring is positief.
4/5
03-08-2014 Goede ervaring. Geen aanmerkingen
5/5
03-08-2014 Zie de waardering
4/5
30-07-2014 Snelle levering, ook toen ik mijn product wou ruilen was dit geen probleem en snel opgelost.
4/5
29-07-2014 Eerste kennismaking is goed bevallen. Levering bleek niet goed maar is zeer netjes opgelost.
5/5
28-07-2014 bestellen van sportcompressie tubes
5/5
26-07-2014 Zondagavond besteld, dinsdag al in huis. De tubes waren verpakt in een hersluitbare plastic etui met informatieboekje waarna weer verpakt in een stevige kartonnen envelope. Perfecte service, prijs en levering!
5/5
24-07-2014 Zeer snelle levering. Veel informatie op website, waardoor het soms ook juist lastig maakte een keuze te maken - in hoeverre verschillen de sokken echt van elkaar?
2/5
23-07-2014 De bestelling werd dagen te laat bezorgd. Geen informatie over status bezorging beschikbaar.
5/5
22-07-2014 Goeie service! Snelle afhandeling!
5/5
20-07-2014 Snelle levering en goede service
5/5
20-07-2014 Prima.
5/5
20-07-2014 duidelijke webwinkel, snel door bestelling heen. Snelle levering
5/5
20-07-2014 Uitstekend
5/5
19-07-2014 Prima
4/5
19-07-2014 Vriendelijk en snel
4/5
14-07-2014 prima
4/5
12-07-2014 Prima informatie, makkelijk met bestellen, geen problemen ervaren.
4/5
09-07-2014 prima
5/5
08-07-2014 prima
5/5
05-07-2014 Perfect! Het juiste artikel tegen prima prijs zonder verzendkosten snel geleverd, prima verpakt.
5/5
03-07-2014 Goede en snelle levering
5/5
30-06-2014 Duidelijke informatie op de website en hele snelle levering!
5/5
30-06-2014 Zeer goede samenwerking en vlugge levering.
5/5
30-06-2014 Binnen een dag geleverd
5/5
24-06-2014 Goede en snelle levering. Wel was verpakking los, dus sokken hadden er makkelijk uit kunnen vallen ( of weggenomen). Gelukkig is dit niet gebeurd.
5/5
23-06-2014 Prima, duidelijke hulp bij maatbepaling en levering was volgens verwachting.
5/5
16-06-2014 Prima, snelle levering, zeer tevreden
4/5
16-06-2014 prima service en snelle levering.
5/5
07-06-2014 verpakking was open gekomen,beter verzegelen aub
4/5
07-06-2014 De bestelling was snel en makkelijk gemaakt en per post snel bezorgd
5/5
04-06-2014 positief
4/5
03-06-2014 Goed website en uitleg. Erg fijn dat de verpakking brievenbus grote is, helaas heb ik nog een ouderwetse brievenbus.
5/5
02-06-2014 ik ben tevreden
4/5
31-05-2014 Prima ervaring
3/5
28-05-2014 zie onder
5/5
28-05-2014 Prima!
4/5
27-05-2014 goede service
5/5
26-05-2014 Uitstekend.
4/5
25-05-2014 snelle levering
4/5
24-05-2014 1e bestelling
5/5
21-05-2014 Duidelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling
4/5
19-05-2014 Duidelijke site, goede informatievoorziening. Snelle levering.
5/5
18-05-2014 Snelle aflevering van de bestelling.
5/5
17-05-2014 Sportcompressiekousen.nl is een aanrader voor iedereen die die hiernaar op zoek is.
5/5
17-05-2014 Tevreden over website en bezorgtijd: het juiste product binnen de voorgespiegelde termijn bezorgd. Betaling en verdere afhandeling ook prima.
5/5
14-05-2014 Top!
4/5
14-05-2014 prima website, snelle levering en goed aanbod
5/5
13-05-2014 informatie op website duidelijk bestellen makkelijk en snelle levering zonder problemen
5/5
13-05-2014 Binnen 24 uur de bestelling binnen ! Helemaal Top !!!
4/5
11-05-2014 enige minpuntje is dat het wel lang duurt eer je je bestelling thuis hebt. Zondag besteld en pas vrijdag in mijn brievenbus.
4/5
11-05-2014 Reeds eerder leveringen mogen ontvangen wat goed is afgehandeld vandaar wederom de keuze voor U
4/5
06-05-2014 De ervaring met het bedrijf is positief , doch zo het klantvriendelijk zijn om een Nederlandse uitleg op internet of bij de levering over het aan en uittrekken van de compressie kousen en broek bij te voegen . niet iedere gebruiker beheerst andere talen .
5/5
06-05-2014 Voor eerste keer het ging pra
4/5
05-05-2014 heb kousen besteld op 26/04 tot vandaag 05/05 nog altijd niet ontvangen after sale weet ik nog niet.. heb nog al bestellingen gedaan en die zij altijd uitstekend verlopen waarvoor dank
5/5
04-05-2014 Erg positief, snelle levering en afhandeling.
4/5
04-05-2014 Prima geholpen
4/5
03-05-2014 Goed
5/5
28-04-2014 Ik heb erg veel last gehad van een scheenbeenirritatie en kwam erachter dat een compressiekous zou helpen. Ik heb deze besteld op deze site, omdat het er allemaal erg goed uitzag en snel geleverd werd.
5/5
27-04-2014 Snelle levering, duidelijke voorwaardes, wel wat minimaal verpakt
5/5
21-04-2014 aankoop compressiekousen voor wielrenner
5/5
20-04-2014 Snelle service !
5/5
19-04-2014 snelle levering!
5/5
14-04-2014 Goed
4/5
13-04-2014 eerlijk, snel, eenvoudig
4/5
13-04-2014 ik BEN ZEER TEVREDEN
5/5
06-04-2014 Zeer goed - er ging wat mis met de levering maar dit is snel en gratis rechtgezet zonder een administratieve rompslomp
5/5
02-04-2014 goede service zeer snelle levering goede producten
5/5
31-03-2014 Duidelijke informatie via de site. Snelle levering.
5/5
31-03-2014 Zeer snel geleverd zonder bezorgkosten Bestel hier zeker weer de cep compressie Kousen bevallen perfect hiervoor herzorg Gehad deze hebben wel meer druk punten Maar deze zijn moeilijk aan te trekken de cep Daar in tegen niet!!!
4/5
31-03-2014 Er zou meer info kunnen zijn over de te kiezen maat als je tussen 2 maten in zit.
5/5
28-03-2014 Heel goed! Goed beschreven op de website en snelle levering!
4/5
27-03-2014
4/5
27-03-2014 Prettige internet site
5/5
25-03-2014 Uitstekende service,snelle levering!
4/5
25-03-2014 Goed
4/5
23-03-2014 geen
4/5
22-03-2014 Fijne site,goede uitleg en duidelijkheid over de prijs
5/5
19-03-2014
5/5
17-03-2014 Had een paar vragen over de sokken, antwoorden mij razend snel. After sales ook snel beantwoord. Prima hier haal ik voortaan mijn compressie sokken.
5/5
15-03-2014 Prima. Snelle levering.
5/5
15-03-2014 Snelle levering; goede service.
4/5
14-03-2014 prima
4/5
12-03-2014 Eerste bestelling gedaan, na 3 dagen nog niks in huis, netjes een tweede zending gedaan met als afspraak dat als de oude levering alsnog binnen zou komen, ik die retour zou zenden. Tot oo heden eerste zending nog zoek. Maar ik heb mijn bestelling, top!
4/5
12-03-2014 Heb nu al enkele malen artikelen besteld en altijd netjes op tijd geleverd.
5/5
09-03-2014 Ik heb inmiddels 2 bestellingen geplaatst, waarbij ik de 1e zeer snel heb ontvangen en de 2e niet binnen is gekomen. Nadat ik hier navraag naar heb gedaan is de bestelling direct opnieuw verzonden en had ik deze zeer snel binnen. Ik kan mijn ervaringen dus als zeer goed omschrijven.
4/5
09-03-2014 Prima geregeld en binnen een dag binnen!
5/5
06-03-2014 Sinds ik 2 jaar geleden deze sokken kocht loop ik blessure vrij, zelfs tijdens de Roparun
5/5
03-03-2014 Prima
5/5
03-03-2014 sleeves
5/5
03-03-2014 Snel vlot afgehandeld en een goed product
4/5
02-03-2014 goede duidelijke website met goede productomschrijving
5/5
25-02-2014 uitstekende service
3/5
25-02-2014 Niet goed, daar ik de sokken op 19 februari jl. besteld heb en vier werkdagen later de sokken nog niet heb ontvangen. Daaropvolgend nogmaals gebeld en ondanks het feit dat ik prima te woord ben gestaan, heb ik het als vervelend ervaren dat ik te horen kreeg dat de sokken opgestuurd waren terwijl deze - zoals later bleek - niet zijn opgestuurd. Maar goed, uiteindelijk heb ik het paar sokken mogen ontvangen en hoop ik voor jullie dat de problemen met de bezorging verleden tijd zijn.
5/5
24-02-2014 Ik heb sokken besteld.
1/5
24-02-2014 Slecht
2/5
24-02-2014 compressiekousen
5/5
22-02-2014 Heerlijke kousen. Bevalt zeer goed. Echt super.
5/5
20-02-2014 Prima verloop
5/5
18-02-2014 duidelijk en snel
4/5
18-02-2014 Komt leveringsafspraken na.
5/5
17-02-2014 Goed!
4/5
17-02-2014 Bestelling via website verliep vlekkeloos. Kousen echter nooit ontvangen (waarschijnlijk fout Post.nl). Klacht telefonisch afgehandeld, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster. Kousen zijn nogmaals verzonden.
5/5
17-02-2014 Super snelle service!
5/5
15-02-2014 Sokken na bestelling dezelfde dag nog bij Post.nl aangeboden. Vier dagen later nog steeds niet bezorgd. Klantenservice heeft toen de sokken, zonder extra kosten, nogmaals laten verzenden. Nu wel een dag later te ontvangen, net optijd voor de wintersport. Top service!
5/5
11-02-2014 Snelle levering, fijne kousen.
5/5
10-02-2014 super goed
5/5
10-02-2014 tot nu toe positief
4/5
10-02-2014 Goed
5/5
08-02-2014 compressie kousen
4/5
05-02-2014 goed snelle levering
4/5
03-02-2014 Mijn eerste bestelling is nooit gearriveerd, na 1 telefoontje kreeg ik de volgende dag alsnog mijn sokken thuisgestuurd. Helaas duurde de levering dus wat langer maar de klantvriendelijkheid maakte het helemaal goed!
4/5
03-02-2014 Goede service. Vlotte afhandeling. Denken goed mee.
5/5
03-02-2014 Bestelde compressiekousen, twee dagen later lagen ze netjes in mijn bus.
5/5
02-02-2014 Prettig bedrijf met goede service
5/5
02-02-2014 super snelle service. top.
4/5
02-02-2014 snel geregeld
5/5
28-01-2014 uitstekende service
4/5
26-01-2014 De door mij bestelde compressiekousen werden snel geleverd.
2/5
23-01-2014 Zeer matig
3/5
22-01-2014 Matig
5/5
21-01-2014 Snel en betrouwbaar
4/5
21-01-2014 redelijk tot goede ervaring
3/5
21-01-2014 De aankoop verliep niet helemaal soepel maar het werd wel goed opgepakt. De bestelling werd een tweede keer verzonden en toen ging het wel goed.
5/5
13-01-2014 Zeer tevreden over t bedrijf. Duidelijke site, geen verzendkosten, laagste prijs en zeer snelle levering! Ik zou er zo weer een aankoop doen!
5/5
11-01-2014 Goede ervaringen op gedaan bij verschillende aankopen
4/5
05-01-2014 duidelijke site met goede uitleg over de producten.
5/5
04-01-2014 Prettig Snelle afhandeling en bezorging !! Top
5/5
03-01-2014 Prima. Goede prijs en razend snel geleverd.