Reviews

Beoordelingen van Sportcompressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2168 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
21-02-2019 Goede prijs-/kwaliteitverhouding
5/5
21-02-2019 Alles perfect geleverd, zeer tevreden,prima tandenborstel
5/5
20-02-2019 Goede producten geleverd en de levering was zeer correct.
4/5
19-02-2019 Goede service en kwaliteit
5/5
19-02-2019 Snelle levering. Netjes verpakt.
4.5/5
19-02-2019 Vlotte en correcte aflevering van de bestelling
4.5/5
18-02-2019 Goede service en laagdrempelig
4/5
17-02-2019 Blij met de snelle levering.
5/5
17-02-2019 Goed en snelle levering
4.5/5
16-02-2019 Gewoon keurig netjes alles afgeleverd
5/5
14-02-2019 Ik heb eerder wat besteld en ben tevreden over
4/5
14-02-2019 snelle levering tot nu toe .
5/5
13-02-2019 Overzichtelijke webwinkel. Snel bestellen en vlot bezorgd
5/5
12-02-2019 Dank je het past goed ben er blij mee
4.5/5
11-02-2019 Na telefonisch advies de kousen gekocht. Ze zitten geweldig. Dank voor de service.
5/5
11-02-2019 Prima
2.5/5
10-02-2019 Eerste x
4/5
10-02-2019 Prettige samenwerking
4.5/5
09-02-2019 Handschoenen voor steunkousen besteld, kreeg ander produkt. Meteen opgebeld, geen probleem, zelfde dag nog gevraagd artikel verstuurd. Fantastisch.
5/5
09-02-2019 Prima. Snelle levering
5/5
07-02-2019 Top kwaliteit en levering.
4.5/5
07-02-2019 Heldere website , simpele bestelling en betaling en correcte levering .
5/5
07-02-2019 ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf gehad, het artikel kwam de volgende dag al in de brievenbus. Het is fijn dat er achteraf betaald kan worden, met vriendelijke groet, Marga Roelofsen
4.5/5
06-02-2019 Een snelle levering
4/5
05-02-2019 Ik dacht een goed product te kopen maar ik heb het inmiddels terug gestuurd omdat dat mijn steunkousen nu kapot zijn.
5/5
05-02-2019 Goede kwaliteit en super handig de aantrek handschoenen voor steunkousen snelle levering
4/5
04-02-2019 Mijn ervaring is goed bestelling was snel geleverd
4.5/5
04-02-2019 snelle levering
4.5/5
04-02-2019 Geen klachten: makkelijke website, bestellen eenvoudig, goede prijs en snelle levering.
4/5
04-02-2019 Is wel oké
1.5/5
03-02-2019 er werd niet aan beloofde levertijd voldaan. Jammer
4/5
03-02-2019 Goed. Denkt mee met de klant.
5/5
03-02-2019 Snelle levering.
4.5/5
03-02-2019 Super goed
4.5/5
02-02-2019 Goede service, snelle levering.
4/5
02-02-2019 goed
5/5
02-02-2019 Snelle en goede levering
5/5
31-01-2019 Easy slide besteld voor cliente.
5/5
31-01-2019 Easy slide besteld voor cliente.
5/5
29-01-2019 Goed netjes snel binnen
5/5
28-01-2019 goed en snel
5/5
28-01-2019 Super!
5/5
28-01-2019 . Duidelijke website. Super vriendelijk geholpen toen ik even belde. Een fijn product.
4.5/5
28-01-2019 Als zorgmedewerkers was ik op zoek naar een aantrekhulp voor steunkousen voor een oudere client. Kwam door het zoeken op de website van Olfit.nl Op product en prijs gezocht en gevonden.
5/5
27-01-2019 Prima werking
5/5
26-01-2019 Harstikkr top. Goefe producten,snelle levering. En( hee)l goedkoop. . Hoer gaan ze het nu aanbevelen bij.alle klanten van de Icare.
2.5/5
25-01-2019 1. Opnieuw aanmeten steunkousen in ziekenhuis 2. Eigen aankoop compressie kousen en aankoop aantrekhulpen steunkousen . 3. doorverwijzing naar ergotherapeut voor nader advies aantrekhulpen.
4/5
25-01-2019 Zeer Positief. En meteen het juiste artikel ontvangen. In goede staat !!
5/5
24-01-2019 Goede kwaliteit en goede service
4.5/5
24-01-2019 Prima!
5/5
24-01-2019 Nee
5/5
22-01-2019 Prima
4/5
22-01-2019 top
5/5
22-01-2019 Prima service en kwaliteit
4.5/5
21-01-2019 Goede ervaring met de levering van steunkousen en de afhandeling daarvan. Reinigingsmiddelen bestelt voor deze kousen en dat verliep duidelijk en naar wens
5/5
21-01-2019 Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb, maar de bestelling had ik binnen 5 werkdagen binnen.
4.5/5
21-01-2019 2 x Esy slide besteld
3.5/5
20-01-2019 goede ervaring
5/5
20-01-2019 Heel goed
5/5
20-01-2019 Snelle levering! Bestelling netjes verpakt
5/5
19-01-2019 snelle levering van prima product tegen aantrekkelijke prijs
5/5
19-01-2019 Zeer goed
5/5
19-01-2019 Zeer goed
5/5
18-01-2019 Super snelle levering. De sokken/ steunkousen zitten geweldig.
3.5/5
16-01-2019 Goed. Makkelijk naar producten te zoelen.
5/5
14-01-2019 Supersnel en goed geleverd
5/5
14-01-2019 Snelle levering. Zonder verzend kosten.
4/5
14-01-2019 Goede en snelle levering
5/5
13-01-2019 Prima
4.5/5
12-01-2019 online besteld en betaalt
5/5
12-01-2019 Uitstekend
5/5
12-01-2019 Mijn eerste ervaring was heel goed.
4.5/5
12-01-2019 snelle levering,de kousen heb ik nog maar kort bevallen me wel, de handschoenen vallen me een beetje tegen ,ze zijn het zelfde als mijn tuinhandschoenen. ze zijn wel makkelijk in gebruik
5/5
12-01-2019 Erg prettig super snelle bezorging
5/5
10-01-2019 Goed, helder en duidelijk
3.5/5
10-01-2019 Goede ervartong snelle levering van bestelde kousen
3/5
10-01-2019 Er wordt beloofd om de volgende dag te versturen maar na bijna 3 weken nog steeds niets ontvangen. Blijkbaar was er ook 1 stuk niet meer beschikbaar terwijl toen ik het bestelde er wel opstond dat het nog in voorraad is.
4/5
09-01-2019 Wat wij bestelden was tot onze tevredenheid
5/5
08-01-2019 bestelling snel naar verwachting geleverd.
1.5/5
07-01-2019 slechte kwaliteit eens maar nooit weer. Binnen 21 dagen kousen in de prullebak.
1/5
06-01-2019 Slecht ik heb mijn bestelling nog niet binnen
5/5
03-01-2019 Perfect! Snelle levering en prima producten
5/5
03-01-2019 Ik heb onlangs een bestelling gedaan. De bezorging was zeer snel en het product voldoet aan de wens.
5/5
03-01-2019 geen
5/5
02-01-2019 nog pas 1 keer en die was prima
3.5/5
01-01-2019 Sel, duidelijk
5/5
31-12-2018 Super ! Ondanks de drukte van de kerstdagen was de bestelling de volgende dag in huis.
5/5
30-12-2018 leuke mensen die je helpen, en goede producten.
5/5
29-12-2018 Prima Niets op aan te merken
5/5
29-12-2018 Ik heb besteld bij dit bedrijf omdat er geen verzendkosten in rekening gebracht werden,
5/5
26-12-2018 Goede ervaringen met deze firma.
5/5
25-12-2018 Ik heb er sokken gekocht voor mijn stiefvader, hij was al bekend met het bedrijf. En er is niks dan goeds over te zeggen.
4.5/5
24-12-2018 ik heb een goede ervaring met het bedrijf Olfit
4.5/5
24-12-2018 Prettige telefonische bediening en goed advies.
4/5
24-12-2018 Aangezien de Decembermaand druk is , werd mijn pakketje een dag later al bezorgd.
3/5
24-12-2018 Goed contact,communicatie goed
3.5/5
24-12-2018 mijn ervaring is prima.
4.5/5
24-12-2018 goed
4/5
24-12-2018 Nvt
4/5
24-12-2018 Een bestelling geplaatst en het schijnt ze konden niet leveren. Na versturen van een bericht, tweede dag mijn betaling terug op mijn rekening gekregen.

Sportcompressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.